Ravintola Walhalla

RAVINTOLA

Walhalla

Ravintola Walhalla on Suomenlinnassa Kustaanmiekan saaren linnakkeessa sijaitseva tasokas gourmetravintola. Ravintolan pääsalina toimii kaunis historiallinen kaponieeri Delwig. Ravintolan yhteydessä toimii myös pizzeria Nikolai, näköalaterassi ja baari. Walhalla on avoinna vapunpäivästä aina syksyn rapujuhliin asti. Ravintola on tilauskäytössä ympäri vuoden.

Tarjoamme asiakkaillemme nopean langattoman laajakaistan sekä parannetun 3g-kuuluvuuden myös muuriemme suojissa! Kokousasiakkaillemme tarjoamme videotykin, piirtoheittimen, fläppitaulun, kaiuttimet ja ison valkokankaan.

Ravintolaan esteetön pääsy myös pyörätuolilla.

Nauti ravintola Walhallan sisätiloista ja upeasta linnoituksesta virtuaalikierroksella, ja tykkää meistä Facebookissa.

Tutustu kuviin.

OIVA-raportti

Laatutonni

Delwig & Boije

Ravintola Walhallassa on kaksi salia, pääsali Delwig ja pienempi kabinetti Boije. Delwigiin mahtuu 180 ja Boijeen 30 illallistajaa. Varaa upeat tilat käyttöösi edustustilaisuuksia ja juhlia varten! Walhallassa toimii myös pito- ja tilauspalvelu ympäri vuoden.

Linnanpiha

Linnanpiha on mahdollista valjastaa asiakkaan käyttöön suurissa tilaisuuksissa. Lämmitettyihin erikoisrakenteisiin paviljonkitelttoihin on mahdollista saada jopa 350 illallistajaa, sisäsalien lisäksi.

Pizzeria

Pizzeria Nikolai on Walhallan yhteydessä toimiva pizzeria Kustaanmiekalla. Nimetty Nikolai Sinebrychoffin mukaan, joka perusti Pohjoismaiden vanhimman panimon Suomenlinnaan vuonna 1819.

Näköalaterassi

Walhallan näköalaterassi, josta avautuu upea saaristomaisema, sijaitsee kaponieeri Boijen linnoitusrakenteessa. Monitasoiselle terassille mahtuu 200 henkilöä ja vielä useampi virkistävä juoma! Mahdollista varata myös yksityiskäyttöön, sisäbaarin yhteyteen.